• Gratis verzending vanaf €35
 • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 • Niet goed? Geld terug!

9Uit 3 beoordelingen

Gratis mini verrassing vanaf 15 euro

  Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

  Picknick met Peter Pan & Tinker Bell – Biel’s & Babi’s 3e verjaardag

  Picknick met Peter Pan & Tinker Bell – Biel’s & Babi’s 3e verjaardag
  BLOG

  Hallo!!!

  Vandaag breng ik jullie de fantastische 3e verjaardag van mijn tweeling van een jongen en een meisje, Biel & Babi. Ik ben zo emotioneel dat ik niet goed weet waar ik moet beginnen... Maar laten we het proberen.

  Iedereen weet dat ik van feestjes houd. Zodra ik had ontdekt dat ik zwanger was van een tweeling van een jongen en een meisje, ben ik op zoek geweest voor gemeenschappelijke thema’s voor ze, en ik heb er verschillende geweldige gevonden, zoals Maria & Jozef (thema van hun 1e  verjaardagsfeestje), Mickey & Minnie (thema van hun 2e verjaardagsfeestje) en Peter Pan en Tinker Bell voor het feestje van hun  3e verjaardag. Godzijdank houdt Babi van Tinker Bell en geniet Biel van de verhalen van Peter Pan. Met dit thema zou het ideaal zijn om het feest in een tuin te houden, en om het nog kinderlijker, leuker en anders te maken, dacht ik eraan om een picknick op te zetten met deze figuren, aangezien ik iets moois wilde dat gericht was op kinderen zonder een bovenmenselijke inspanning.

  De uitstraling van het feest en het ceremoniële karakter is het uitgangspunt van alles. Dus was ik op zoek een plek met een prachtige boom om de tafel met cakes en kleine toverfeeën eraan te hangen zodat het de ideale plek voor deze wonderbaarlijke picknick in de openlucht zou zijn. Ik wilde dat de mensen op lakens en kussens op het gras gingen zitten, en kinderen op blote voeten rond gingen rennen, schilderijen gingen maken en boeken gingen lezen, en dat was precies wat er gebeurde op het feest. We serveerden alleen lekkere picknick hapjes, zoals hotdogs, mini-sandwiches, crêpes, popcorn, mini quiches, fruit en vleesspiesen, en heerlijke drankjes zoals roze limonade. En het was een daverend succes. Iedereen vond de hapjes en de buffetservice, inclusief obers die de drankjes serveerden, en een tafel vol met lekkernijen heerlijk.

  Op de picknick konden ijslolly’s, Popsicles of waterijsjes (ik weet niet hoe ze die bij jullie noemen) die me aan mijn jeugd herinnerden natuurlijk niet ontbreken. Er waren veel waterijsjes en mini ijslolly’s. Ik houd van de mini ijslolly’s, omdat ze ideaal zijn voor de kindermaagjes. Op de picknick waren ook nog andere delicatessen: Churros en suikerspinnen.

  Om alles helemaal compleet te maken had ik een decorateur nodig die met dit soort feesten zou kunnen werken. Degenen die ik hier in Fortaleza vond, hadden al een feest geboekt voor de datum van de verjaardag van mijn tweeling, maar gelukkig stelde de charmante Fabiane Mota me via Whatsapp voor aan haar goede vriendin Silvia Roveri uit São Paulo. Silvia had een reis naar Fortaleza gepland op de verjaardag van de tweeling en zij accepteerde de uitdaging. Er gingen maanden met Whatsapp-gesprekken overheen en dat waren zulke leuke gesprekken. We hadden door dat we dezelfde taal spraken, haha.... We hadden dezelfde ideeën, we vonden dezelfde dingen leuk, en dus was het echt heerlijk om samen te werken.

  Dit was een uitdaging, omdat Silvia hier helemaal niets kende. Ze wist niet waar ze dingen als linten, flessen, poppen, lijm of andere simpele dingen kon krijgen. Maar dankzij alle partners die bij dit project betrokken waren is ze erin geslaagd om mooie versieringen, rijk aan details, te maken met alles wat ik wilde en me had voorgesteld. Het was een enorm succes. Zij was samen met haar vriendin Fabiana verantwoordelijk voor het Bloemenmotief van het feest en ze voegden zelfs Peter Pan en Tinker Bell speelhuizen toe om het feestplezier te vergroten en de kinderen te vermaken.

  Om het decor nog verder te verfraaien, waren de mooiste taarten heerlijke “Naked Cakes”, gecombineerd met taartgarnering. We hadden nog twee taarten, een voor iedere tafel, omdat Biel en Babi ieder een eigen tafel hadden, met Peter Pan en Tinker Bell garnering. Er waren heerlijke chocolaatjes en gourmet Brigadeiros, in kleine doosjes in de vorm van de hoed van Peter Pan en bloemen van Tinker Bell. De Macarons in de vorm van de hoed van Peter Pan hadden veel succes, net zoals de cupcakes.

  Om de kinderen te stimuleren hadden we veel muziek en spelletjes, werden er verhalen verteld met Pepper Doll en was er ontspanning. Er waren Peter Pan & Tinker Bell figuren om de mensen te verwelkomen op het feest.

  We drukten de foto's die door een beroepsfotograaf werden genomen, op PVC af voor het koord en de taartentafel. In het boekje met leveranciers vond ik de souvenirs voor het feest: kleurboeken met de houten potloden die ik op internet had gekocht en de stickers voor de souvenirs voor de moeders. 

  Toen ze op het feest aankwamen, kregen de kinderen kleine plastic flesjes voor sap en de ouders ontvingen een fles met insectenspray. De laatsten verspreidden ook een heerlijke thuisgeur, wat het aandenken voor de moeders was.

  Na het zingen van Happy Birthday was er een korte bioscoopsessie met de originele Peter Pan film.

  Bekijk hoe de lieve Silvia Roveri windmolentjes en vlaggetjes gebruikte in plaats van ballonnen, omdat ballonnen en gepersonaliseerde presentjes niet in dit soort feestjes passen en daarom niet werden gebruikt.

  Drie kussen!!!

  Door PriscyllaBrasileiro

  www.queridadata.com.br

  Het Jollyjoy team

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • START: DE BASIS CUPCAKE
   25 / May / 2020

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   START: DE BASIS CUPCAKE

  • INTRODUCTIE NIEUWE BLOGSCHRIJFSTER
   11 / May / 2020

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   INTRODUCTIE NIEUWE BLOGSCHRIJFSTER

  • WERELDKAMPIOENSCHAP – ANGELICA 3 JAAR
   26 / Feb / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   WERELDKAMPIOENSCHAP – ANGELICA 3 JAAR

  • HET BELANG VAN AFSTEMMING TUSSEN FAMILIE EN SCHOOL
   18 / Feb / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   HET BELANG VAN AFSTEMMING TUSSEN FAMILIE EN SCHOOL

  • PRATEN OVER ZINDELIJKHEIDSTRAINING
   10 / Feb / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   PRATEN OVER ZINDELIJKHEIDSTRAINING

  • NAYARA GUSMÃO’S GENDER REVEAL PICKNICK
   03 / Feb / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   NAYARA GUSMÃO’S GENDER REVEAL PICKNICK

  • BABY SHOWER – STALK
   27 / Jan / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   BABY SHOWER – STALK

  • MIDDELEEUWSE RIDDER – RYAN 6 JAAR
   18 / Jan / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   MIDDELEEUWSE RIDDER – RYAN 6 JAAR

  • ENZO’S CAMPING – 8 JAAR
   14 / Jan / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   ENZO’S CAMPING – 8 JAAR

  • PLEZIER – LETÍCIA 1 JAAR
   05 / Jan / 2018

   Priscylla Brasileiro / Het JollyJoy Team - 15 / Aug / 2017

   PLEZIER – LETÍCIA 1 JAAR

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen