Gratis verzendkosten boven de €35,- (NL)

Safari - Henks 3e verjaardag & de bedrijfsopening van JollyJoy

Safari - Henks 3e verjaardag & de bedrijfsopening van JollyJoy

Hallo!

Vandaag brengen we een heerlijk feest met safari-thema.

Traditionele thema’s worden modern in de handen van het JollyJoy-team. Zo was het ook bij de 3e verjaardag van Henk, zoon van de boeren Wietse & Carol, die plaatsvond op de boerderij.

Het feest had een uniek thema: het ontdekken van contact met de natuur. De boerderijdieren, gemengd met wezens uit de Afrikaanse jungle, gaven het een speciaal tintje, en lieten zien hoe alles is vervlochten met de natuur.

Het gezonde eten en de samenstelling van de tafel met nagerechten zorgden voor een sfeer van ontdekking en luchtigheid bij de versiering van de omgeving: het enorme paneel, de bladen, het promotiepakket, de teddyberen en de exotische bloemen maakten ook deel uit van de versiering van het feest en maakten hem erg fraai.

De kunst van de uitnodigingen was geïnspireerd op de wilde beesten die Henk’s herinneringen en voorkeuren weergaven.

Het feest gaf ons de ideale gelegenheid om het “JollyJoy Kids Party” bedrijf in te wijden. We zijn erg blij om deze nieuwe uitdaging te lanceren, die is om het beste voor de kinderen in Nederland en de omringende landen te leveren. We beginnen net, maar we hadden gepland om er hier op de boerderij een punt van te maken om mensen hun gelukkigste dagen te laten vieren!

Voor het vermaak van de kinderen, hadden we een activiteitentafel samengesteld met tekenen en schminken, Piñata-spelletjes en een super trampoline op het erf. De kinderen vonden het fantastisch en hadden het reuze naar hun zin!

We dienen ook de smoothies te vermelden, die doen het erg goed op kinderpartijtjes. Ze zijn helemaal in de mode.

Henk vond alle knuffelbeesten die onderdeel uitmaakten van deze prachtige Safari geweldig. Alle kinderen vonden ze zo geweldig dat zij ze naar huis mee wilden nemen.

Bekijk alle details van het feest maar eens op de fotogalerij.

Liefs,

Carol Gomes – van der Zwaag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden