Gratis verzendkosten boven de €35,- (NL)

Vliegeniersfeest – André

Vliegeniersfeest – André

Hi!!!

Vandaag brengen we u het adorabele verjaardagsfeest van de tweejarige André. Het VLIEGENIERS-thema werd gekozen omdat de kleine André sinds hij nog een baby was van vliegtuigen houdt volgens zijn moeder.

Kijk eens naar ons Avonturiers feestpakket.

Het feest was versierd met in het oog springend goud, turkoois en oranje.

De uitnodigingen waren virtueel en zijn verzonden via email en whatsapp, een praktische en creatieve manier om een feestje aan te kondigen. Er zijn formaten die foto's, video's en teksten kunnen combineren.

Oh! En er was geen gebrek aan complimentjes voor de lekkernijen, zoals: chocolade lollies, cake pops, brownies, versierde koekjes, dessertbekers, popcorn lollies, met witte chocolade bedekte appels en allerlei prachtige chocolade bonbons voor het feest van kleine André. Er waren ook heerlijk Brigadeiros (Braziliaanse truffels) in verschillende smaken.

Voordat de tafel met lekkernijen werd "onthuld", werden de gasten getrakteerd op de Brigadeiros van Tabuleirodajuju.

In de buitenruimte, een volledig verlichte, super coole etensfiets die Queijadinhas (kleine kokosmuffins) serveerde. Tijdens haar zwangerschap had André ‘s mama zich verwend met deze muffins, dus moesten die gewoon van de partij zijn. De crêpe en popcornkarretjes zorgden ook voor veel blijdschap en geluk bij de kinderen en volwassenen.

Buiten genoten de kinderen ook van een workshop voor het versieren van koekjes! De jarige job vond het geweldig! André 's gasten vonden het prachtig! Er waren zelfs bekers met zoete popcorn voor de kinderen. Wist u dat food-fietsen de laatste mode zijn op kinderpartijtjes?

Het buffet was een groot succes met hapjes, snacks en diner, alles was heerlijk.

Alles was perfect!

Ik hoop dat u dit leuk vond, laat alstublieft een reactie achter.

Veel liefs!!

Door Priscylla Brasileiro

www.queridadata.com.br

Het JollyJoy Team

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden