Gratis verzendkosten boven de €35,- (NL)

Picknickend het kinderfeestje door

Verbeeld je om een zonnige dag door te brengen met degenen die je na aan het hart liggen! Dus, wat denk je ervan om je vrienden voor een picknick uit te nodigen? Organiseer je feestje, trakteer jezelf met lekkernijen en maak plezier met de spelletjes! Met onze artikelen kan je je buitenfeest decoreren op de manier zoals jij dat wilt, of dat nu in het park, in de tuin of ergens anders is. Iedereen zal een onvergetelijke middag hebben! Dat is toch genieten.

Alle feestartikelen voor een picknick feestje

Voor elk feestje hebben wij de beste feestartikelen en dat geldt vanzelfsprekend ook voor kinderfeestjes met een picknick thema. We hebben een ruim aanbod, zodat je in elk opzicht voorzien bent om een fantastisch kinderfeestje te geven. Bij ons kun je voor zowel pakketten als losstaande producten terecht. Ons assortiment bevat onder andere:

Kartonnen picknick bekers
Harten picknick borden
Melkflesjes met rode deksel
Picknick servetten
Picknick tafeldoek

Koop al uw versiering voor een picknick feestje

Bij Jollyjoy bestel je gemakkelijk al je versieringen en feestartikelen online. Door ons ruime assortiment zorgen wij ervoor dat je in één klap voor het hele kinderfeestje voorzien bent. Bekijk het hele aanbod op Jollyjoy.nl en stel het perfecte kinderfeestje samen. Voor een compleet kinderfeestje bestel je daarom bij Jollyjoy. Zorg ervoor dat alle kinderen een onvergetelijke dag hebben!