• Gratis verzending vanaf €35
 • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 • Niet goed? Geld terug!

9Uit 3 beoordelingen

Gratis mini verrassing vanaf 15 euro


  Over ons

  Onze onderneming

  JOLLYJOY is een onderneming die diverse producten voor op kinderen gerichte feesten en evenementen aanbiedt. De onderneming werd opgericht in 2016 met een innoverende visie en in staat om het kind, op spontane wijze en met een blij humeur, een moment aan te bieden waar het de regisseur is van zijn/haar feestelijk moment.

  Het feest of evenement dat we produceren heeft als richtlijn om het uittesten van ons bewustzijn en de effectiviteit van het zelfstandig handelen in het opbouwen van ons burgerschap, te versterken. De onderneming wil een facilitator zijn, in plaats van dingen op te leggen. Wij creëren, want we willen het kind toelaten zichzelf te zijn in een dynamische context waarin het keuzes kan maken.

  JollyJoy is onze metafoor voor provocatie, impressionisme en een creatieve groei- en leercurve. Het is het kind dat leven geeft aan het feest – van het leven dat het kind heeft; het kind is auteur van zijn/haar eigen spektakel. Wij geloven dat dit belangrijk is en dat het de investering waard is.

   

  Oprichter

  Carol Gomes - Van der Zwaag

  Ik ben afgestudeerd in Pedagogie met specialisatie Onderwijs, aan de Federale Universiteit van Espirito Santo in Brazilië. Ik heb tien jaar ervaring in activiteiten van het organiseren van evenementen en sociaal en vrijwilligerswerk met kinderen en adolescenten. In Nederland zette ik mijn werk met kinderen verder in een bedrijfscontext, op het gebied van feesten en evenementen voor kinderen.

  Vanuit mijn passie voor decoratie en esthetiek, gebaseerd op filosofie en psychologie, richtte ik een bedrijf op met het potentieel een conceptueel feest aan te bieden, met ruimte en tijd voor leren en groei, en waar het kind leven geeft aan het feest dat hij/zij creëert, waardoor het kind kan zijn wat het maar wil zijn!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen